Cukrárna Sladký zážitek

Po návštěvě plavání v aquaparku Kohoutovice jsme narazili na útulnou cukrárnu Sladký zážitek, která je situovaná přímo naproti. Toto místo skvěle odpovídá potřebám rodin s dětmi díky svému obrovskému a lákavě vybavenému dětskému koutku. Velmi si cením, když si kavárna vyhradí dostatečný prostor pro dětské hraní, což v této cukrárně zvládli na výbornou.

Kromě krásného prostředí kavárna nabízí širokou škálu zákusků a nápojů, z nichž mě zvláště zaujala matcha latte, která byla skutečně vynikající. Obsluha byla nesmírně přátelská a atmosféra místa velmi příjemná. Ještě mě zaujalo, že před cukrárnou je umístěné pískoviště, které by v teplejších měsících poskytlo další možnost zábavy pro děti.

Pokud hledáte v Brně místo, kde můžete nerušeně popíjet skvělou kávu a vychutnávat lahodné zákusky, zatímco vaše děti se zabaví ve výjimečně vybaveném dětském koutku, cukrárna Sladký zážitek je pro vás tou pravou volbou. Je to ideální místo pro rodinné výlety, kde si můžete skvěle odpočinout a zároveň vaše děti budou mít spoustu zábavy.

ADRESA: Libušina tř. 579/2, 623 00 Brno-Kohoutovice

OTEVÍRACÍ DOBA:
Po – So:  10:00 – 19:00
Ne: Zavřeno

VSTUP S PEJSKEM: Ano

WEB: Cukrárna Sladký zážitek – instagram

Write a comment