Herna a kavárna Zeměznás Vyškov – místo k setkávání

Zeměznás? To je místo k setkání se rodin – hernička a kavárna ve Vyškově.
Nová kavárna s hernou nabízí vše, co rodič a dítě potřebuje. Bezbariérový přístup zajišťuje hydraulická plošina. U baru dostaneme klíček od skříněk s číslem, pod kterým se nám otevře účet. Za děti do 1 roku se neplatí, pak je to 108 Kč na den.

Pro nejmenší je koutek přímo v prostoru kavárny a krom hezkých, převážně dřevěných hraček, tady najdeme i mikrovlnku pro ohřev jídla.
Místa pro posezení je tady hodně, najdeme tady i několik pohodlných pestrobarevných křesel, kde si můžeme vychutnat zákusek s kávičkou nebo třeba i slanou snídani nebo palačinky. Prostor je celkově vzdušný a čistý, pohodovou atmosféru dotváří příjemná relaxační hudba.

Dále tady najdeme skvěle vybavenou přebalovací místnost s pultíkem a případnými potřebami (plenky, vlhčené ubrousky). V další místnosti nalezneme různé vyžití pro děti – kuchyňka, dráhy pro autíčka a vláčky, odrážedla, společenské hry… A v poslední místnosti čeká pro větší děti skvělá prolézačka se skluzavkou nebo mini stěnou k lezení.
V suterénu je možno po domluvě pořádat i oslavy.

Paní majitelka byla velmi milá a vstřícná, vše nám ochotně ukázala a vysvětlila. V plánu je v sezóně otevřít i venkovní prostory.

Tato hernička s kavárnou působí relaxačním a nevtíravým dojmem, kde si rodiče odpočinou a detičky se zatím hezky zabaví.

ADRESA: Nosálovská 2/53, Vyškov – Nosálovice

OTEVÍRACÍ DOBA:
Po –  Pá:  9:00 – 18:00
So – Ne:  14:00 – 18:00

BEZBARIÉROVÝ VSTUP: ANO

PŘEBALOVACÍ PULT: ANO

WEB: Zeměznás – web

Write a comment